6.6.13

Study in style

Over 2 maanden begin ik met mijn master. Nog één jaar en dan begint 'de rest van mijn leven'. Ik zie eerlijk gezegd wel een beetje op tegen het leren voor tentamens en het doorspitten van alle wetenschappelijke artikelen. Maar goed, nog één jaar en dan is het gedaan met de pret!

In mijn Master wil ik me eindelijk 100% in gaan zetten voor mijn studie. Tijdens mijn bachelor heb ik namelijk weinig gedaan. Twee weken voor het tentamen beginnen met het lezen van acht weken literatuur? Ja hoor, waarom niet? Aan het einde van iedere blok was het huilen geblazen. Ik geloof dat ik mijn levensduur heb verkort met deze stressperiodes. Maar goed, ik dwaal weer af, ik ga me 100% inzetten dus! Het enige wat daarvoor nog ontbreekt is een bureau. In mijn ervaring werkt leren op de bank of op bed voor geen meter. Binnen 3 seconden staat de tv aan of lig ik te slapen. Leren op een houten kruk aan een salontafel is echter ook niet alles.. Een comfortabele omgeving is dus volgens mij geen overbodige luxe. Zeker niet als ik er zoveel uren wil gaan spenderen. Ik heb een aantal erg comfortabele (lees: mooie) bureau's gevonden tijdens mijn zoektocht. Helaas heb ik geen groot budget, dus zal ik uiteindelijk aan geen van de volgende bureau's belanden. Aan deze bureau's is studeren zeker geen straf!

Floating wall desk by orange design 22

Celine desk by Nazanin Kamali

 The desk by Christoffer OdmarkSlow wood by Christien Starkenburg

Ps. een Eames stoel voor erbij zou ik trouwens ook helemaal niet erg vinden ;-)

6 opmerkingen:

 1. Mooi! Als ik ooit geld over heb (nooit dus) ga ik echt een Eames stoel kopen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Het liefst vier of zes voor aan een eettafel :p

   Verwijderen
  2. Inderdaad.. en een Eames schommelstoel voor in de kinderkamer, zucht!

   Verwijderen
 2. Mooie bureaus, ik heb gewoon een home-made gemaakt van steigerhout ;) En succes met je master, ik ben ook nog bezig.. Jaartje bikkelen, maar dan heb je ook wat :D en zelf vind ik het best leuk, geeft iets meer verdieping/specialisatie dan alleen een bachelor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Steigerhout vind ik ook een heel mooi alternatief! Alleen ik ben geen handige klusser en alles an steigerhout is tegenwoordig zo duur!
   Ja ik hoop ook meer verdieping te halen uit mijn Master, weet alleen nog steeds niet welke ik wil doen haha. Heb me in ieder geval ingeschreven dan zie ik het later wel. Jij ook heel veel succes!

   Verwijderen
 3. Jeetje wat verschrikkelijk herkenbaar! Ik ga binnekort onze wasruimte omturnen tot studeerkamer :) Ik vind het leuk om te zien waaar je uiteindelijk voor gaat dus stuur een berichtje als je geinstaleerd bent ;-)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen