1.6.13

Outfit inspiration - part 1


Jeans: Zara // Jacket: River Island // Shoes: Converse // Top: Rebecca Taylor // Necklace: debenhams.com // Bag: Accessorize

Naast voedsel en training heb ik ook nog andere passies. Ja, echt waar! Ik heb ook een langdurige liefde voor kleding en accessoires. Ik zeg bewust geen mode omdat ik dat te kort door de bocht vind.
Natuurlijk word je onbewust beïnvloed door de mode van het moment; de meeste kledingstukken die in de schappen hangen zijn gebaseerd op de trends van het moment. Dus iedereen heeft wel wat "modieus" in de kast hangen. Maar kleding is zoveel meer dan alleen de trends. Het gaat om de juiste verhoudingen tussen kleur, vormen, materiaal en accessoires. Ik heb met behulp van Polyvore (longtime favorite) drie lenteoutfits samengesteld die ook Nederland-proof zijn. Het mag dan wel officieel lente zijn, maar het weer gedraagt zich er niet naar. Ik hoor graag van jullie of dit een leuke aanvulling is op mijn blog of niet! Ik ben trouwens helemaal gek van de eerste jas..grote kans dat die uiteindelijk in mijn kast belandt!

Ps. als je op de foto's klikt kom je op mijn Polyvore uit. Daar kun je de namen van ieder kledingstuk vinden en de precieze prijs!


Top: Isabel Marant // Boots: zappos.com // Short: River Island // Bag: Rebecca Minkoff


Cardigan: Oasis // Jeans: Marc by Marc Jacobs // Top: Monk // Loafers: Zara // Bag: Louis Vuitton // Necklace: okajewelery.com

3 opmerkingen:

 1. Oehh zitten erg mooie outfits, en items tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik zou ook wel willen dat dit allemaal in mijn kast hing. Nog eventjes doorsparen!

   Verwijderen
 2. Hele mooie items! Zou zo een wishlist van mij kunnen zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen